Nostalgia

Welkom bij

Grieks restaurant

Nostalgia

Grieks_nostalgia_familie1

Even voorstellen

Grieks Restaurant Nostalgia

Christina Karafillaki en haar broer Grigoris zijn niet onbekend in Soest. In hun moderne Griekse restaurant ’Nostalgia’ serveren ze gerechten die door hun moeder op traditionele wijze worden klaargemaakt.

Het menu van Nostalgia is geïnspireerd door de rijke en smaakvolle Griekse keuken. Gasten kunnen genieten van klassieke gerechten zoals moussaka, souvlaki en gyros, maar ook van verse salades en meze gerechtjes om te delen. Alle gerechten worden bereid met verse ingrediënten en er wordt veel aandacht besteed aan de presentatie van de gerechten.

Naast het heerlijke eten biedt Nostalgia ook een uitgebreide selectie van Griekse wijnen en bieren. Het vriendelijke en attente personeel adviseert graag over de beste wijn-spijs combinaties om de smaakervaring compleet te maken.

Reserveren

Wilt u reserveren of heeft u een vraag?
Bel 035 6030776.
Wij zijn vanaf 13:30 uur telefonisch bereikbaar.

Onze menukaart

Ontdek de keuken van Nostalgia

De menukaart van Nostalgia biedt een uitgebreide selectie van heerlijke Griekse gerechten, variërend van gegrilde vlees- en visgerechten tot vegetarische opties en salades. De porties zijn royaal en de smaken zijn rijk en vol, met veel kruiden en specerijen die kenmerkend zijn voor de Griekse keuken.

Grieks_nostalgia_salade2

Agenda

Live muziek

Datum volgt

Wij raden aan om ruim van tevoren te reserveren,dit om teleurstelling te voorkomen dat er geen plaats meer is.Het telefoonnummer van restaurant Nostalgia is
035 60 30 776

De passie voor muziek voor Christina begon al vroeg. Op de muziekschool in Utrecht kreeg ze zang- en muziekles. ,,Ik deed kleine optredens op school. Griekse muziek; klinkt toch anders.’’

,,Steeds vaker trad ik op in restaurants en op feesten en partijen.” Toen ik negentien was ging ik naar Athene om op een particuliere school van alles te leren op muziekgebied. Een soort conservatorium.